Читај ми!

Iz „Leksusa“ stiže „transformers“

Izuzetno futuristički dizajn novog „Leksusovog“ koncept automobila "LF-NX" najverovatnije će biti jedna od zvezda frankfurtškog sajma automobila. A kako i ne bi sa izgledom koji ne dopušta ravnodušnost, a mnoge ostavlja bez daha.

Novi „Leksusov“ koncept automobil "LF-NX" debitovaće na Sajmu automobila u Frankfurtu sledeće nedelje, a osmišljen je da bude pandan za "Range Rover Evoque" i najavljeni "Mercedes GLA".

Izuzetno hrabar dizajn ljudi iz „Leksusa“ opisuju kao „eksperiment i ispitivanje potencijala 'krosovera' srednje veličine“.

Najnoviji koncept predstavlja kombinaciju „Leksusovog“ poznatog L-finesse stila, koji karakterišu zaobljene strane, sa oštrim uglovima i velikom rešetkom koja dominira prednjim delom vozila.

Sve pohvale za smelost moraju se odati dizajnerima, a jedno je sigurno - nijedan ljubitelj četvorotočkaša neće ostati ravnodušan.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи