Читај ми!

„Samsung“ osvaja „četvrtu dimenziju“

Iz kompanije „Samsung“ stiže OLED televizor ultra visoke definicije (UHD), koji donosi drugačiji doživljaj gledanja sadržaja, omogućen sa više od osam miliona piksela, tako da je svaki najsitniji vizuelni detalj precizno definisan, jasan i neverovatno živopisan.

Kompanija „Samsung“ predstavila je svoj OLED televizor ultra visoke definicije (UHD) na IFA 2013, najvećem sajmu potrošačke elektronike u Evropi.

Kako je saopšteno iz „Samsunga“, UHD OLED televizor je dokaz koncepta koji spaja sjajne detalje UHD rezolucije sa odličnim kontrastom i bojama OLED ekrana.

„'Samsung' zadržava svoj vodeći položaj na globalnom tržištu televizora već osam godina za redom, na taj način što donosi pionirske inovacije svake godine, uključujući vrhunske ekrane, tri-de i pametne televizore“, rekao je Hjun-Suk Kim izvršni potpredsednik i šef "Visiual displey" divizije u „Samsungu“.

„Ove godine predstavljamo našu viziju za ovu industriju, koja će kao centralni element imati kvalitet koje samo naše UHD i OLED tehnologije mogu da ponude“, dodao je Kim.

„UHD televizor donosi drugačiji doživljaj gledanja sadržaja, koji je omogućen sa više od osam miliona piksela i rezolucijom koja je četiri puta veća od 'Full HD', tako da je svaki najsitniji vizuelni detalj precizno definisan, jasan i neverovatno živopisan“, dodaju iz „Samsunga“.

Istovremeno, „Samsungova“ OLED tehnologija predstavlja još jedan iskorak u pogledu kvaliteta slike i oštrog kontrasta, sa samoemitujućim pikselima i prirodnim pokretima.

U kombinaciji, oštrina UHD i kontrast i boje OLED na tržište uvode sledeću generaciju televizora.

„Samsung“ UHD OLED TV je izložen i u ravnom i u zakrivljenom obliku. Zakrivljeni UHD OLED televizor podrazumeva dizajn sa blagom zakrivljenošću, što omogućava gledaocu da se dublje uživi u sadržaj i ostavlja upečatljiviji kinematografski utisak.

Oba UHD OLED televizora su sa dijagonalom ekrana od 55 inča i stoje rame uz rame sa „Samsungovim" zakrivljenim OLED televizorom i celom porodicom UHD televizora, uključujući modele od 110, 98 i 85 inča, kao i modele od 65 i 55 inča koji su debitovali u Evropi na IFA sajmu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво