Читај ми!

„Nokija 515“: „Glupi telefon“ koji svi žele

Najnovija „Nokija“ poseduje "Gorilla Screen" ekran, neverovatan „život“ baterije koji iznosi 38 dana i konstruisana je od aluminijuma. Zvuči savršeno, ali ovo „čudo od tehnike“ radi na 14 godina starom operativnom sistemu i predstavlja jedan od „najglupljih telefona“ na tržištu.

Iz „Nokije“ stiže telefon konstruisan od aluminijuma, koji poseduje "Gorilla Screen" ekran i bateriju koja se puni na 38 dana.

Sve to zvuči savršeno, ali model „515“ radi na 14 godina starom operativnom sistemu i predstavlja jedan od „najglupljih telefona“ na tržištu.

Iako su smartfoni u većini na velikom broju tržišta, i dalje postoji veliki broj ljudi koji koriste ove „obične“ telefone.

Većina ovakvih telefona pravi se samo sa jednom idejom - da budu jeftini.

To znači da su napravljeni od plastike, imaju loše kamere i „praistorijske“ ekrane. Međutim, „Nokijin 515 telefon“ je svoj dizajn pozajmio od modernih uređaja i namenjen je svima koji žele kvalitetan telefon, ali ne žele kompletan internet u svom džepu.

Ovaj model poseduje i kameru od pet megapiksela i displej rezolucije 320 puta 320 piksela, a u sebi čak nema ni HTML brauzer.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи