Читај ми!

Kako će izgledati novi "Assassin's Creed"

Opšte oduševljenje zavladalo je na „Ubisoftovom“ štandu na „Komik-konu“ u San Dijegu, kada je prikazano sedam novih zamrznutih kadrova iz predstojećeg nastavka "Assassin's Creed" franšize. Novi kadrovi pokazuju kako će u igri izgledati borbe na kopnu i moru, ronjenje i borba sa ajkulama.

Odkad je „Ubisoft“ najavio četvrti nastavak svoje legendarne igre Assassin's Creed, brojni poklonici igre ne mogu da dočekaju izlazak.

Na „Komik-konu“ u San Dijegu, najvećem svetskom okupljanju obožavalaca fantastičnog i naučno-fantastičnog žanra, objavljeni su i novi zamrznuti kadrovi kako bi ljudima barem malo dočarali atmosferu koju će moći da iskuse.

Assassin's Creed 4: Black Flag prati avanture gusara Edvarda Kenveja, oca Hajtama Kenveja iz prethodnog dela igre. Ovoga puta borba protiv templara se nastavlja uz bocu ruma i papagajem na ramenu.

Sedam novih kadrova je prikazano, a njima treba da se svim poklonicima dočara kako će u igri, između ostalog, izgledati borbe na kopnu i moru, ronjenje i napadi ajkula.

Iz „Ubisofta“ su rekli da su posebnu pažnju obratili na okolinu, pa će u nastavku poznate franšize biti više od 50 jedinstvenih lokacija, uključujući gradove Havanu, Kingston i Nasau.

Osim toga, postojaće i pregršt krijumčarskih uvala, zaliva, ribarskih sela i plantaža.

Nastavak Assassin's Creed će za konzole i desktop računare izaći 29. oktobra u Severnoj Americi i 1. novembra u Evropi.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво