Читај ми!

"Lumia 1020“ sa kamerom od 41 megapiksela

Finska „Nokija“ konačno je predstavila novi "Lumia 1020". Pored pristojnih karakteristika i 11,4 centimetra velikim ekranom, poseduje kameru sa neverovatnih 41 megapiksela koja omogućava korisnicima da prave snimaju fotografije i video materijal fantastičnog kvaliteta.

U Njujorku je predstavljena nova "Lumia 1020" sa kamerom od neverovatnih, 41 megapiksela. Proteklih nedelja nekoliko puta su procurele informacije o novom „Nokijinom“ čedu, a sada su i zvanično potvrđene.

Kao što se očekivalo "Lumia 1020" imaće 11,4 centimetara AMOLED ekran visoke definicije, koji će podržavati rezoluciju od 1280 x 768 piksela. Uređaj će imati dva gigabajta radne memorije i čak 32 gigabajta interne memorije.

Ipak, zvezda večeri i ono što odvaja „1020“ od ostalih uređaja je 41 megapiksela Pure view kamera. U stanju je da pravi fotografije odnosa 16:9 i 4:3 izuzetnog kvaliteta.

Floating lens tehnologija za stabilizaciju koja je prvi put uvedena u uređaju „Lumia 920“ sada je prilagođena da podržava „1020“.

Kao što se i očekivalo, mogućnosti zumiranja su impresivne. "Lumia 1020" je takođe u stanju da pravi snimke rezolucije 1920 x 1080 piksela izuzetnog kvaliteta sa 30 frejmova u sekundi.

Aplikacija Pro Camera poboljšava kvalitet slike i video materijala, a omogućava korisnicima da prilagođavaju razne parametre.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво