Читај ми!

Novi „Xbox“ je „beskonačan“!

Gejmeri širom sveta ne mogu da dočekaju 21. maj, kada je najavljena premijera nove „Majkrosoftove“ konzole "Xbox". Prema najnovijim informacijama, nova gejmerska „zver“ zvaće se "Infinity". Jedna od novosti koja će obradovati sve ljubitelje ove konzole jeste da će novi Xbox moći da radi bez direktne internet veze.

Nekoliko novih informacija je ove nedelje isplivalo vezano za novi Xbox koji će biti predstavljen 21. maja. Prva je da će se novo „Majkrsoftovo" čedo zvati Xbox Infinity (beskonačnost), a druga da će moći da radi bez internet konekcije.

U „Majkorosftu" su, prema navodima International Business Times, odlučili da reč "infinity" odslikava srž novog Xbox-a, aludirajući na to da su njegove mogućnosti beskonačne.

Pre ove nove informacije špekulisalo se o raznim imenima, od kojih najčešće Xbox Durango, što mu je bilo razvojno tajno ime u „Majkrosoftu".

Prve konzole i razvojni paketi već se nalaze u rukama najvećih kompanija za razvoj video igara, uključući tvorce Call of Duty: Ghosts i Assasins Creed 4: Black flag.

Informacija da će Xbox moći da funkcioniše bez internet konekcije dolazi od navodno procurelog memoranduma iz centrale u Redmondu.

Ars tehnika tvrdi da je imala uvid u dokument koji je cirkularno poslat svim zaposlenima koji rade na novoj konzoli.

„Durango je dizajniran da donese zabavu budućnosti i da u tom procesu bude tolerantan na današnji internet. Postoji nekoliko stvari koje naši korisnici očekuju da rade bez veze sa internetom i one bi trebalo da rade nevezano od statusa konekcije. One uključuju puštanju Blu-ray diskova, gledanje televizije i, naravno, igranje single player igara", piše navodno u dokumentu.

Ukoliko se ovo ispostavi kao tačno, gejmeri širom sveta biće, najblaže rečeno, veoma srećni.

Još jedna zanimljiva informacija vezana za Xbox. „Majkrosoft" će nastupiti na „Gejmskonu" u avgustu.

„Xbox će nastupiti na Gejmskonu ovog avgusta. Majkrosoft će nastupiti sa rečenicom 'počinje novo poglavlje Xbox gejminga'", potvrdio je na Tviteru Grem Bojd, menadžer za društvene mreže u Redmondu.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи