Читај ми!

Beograđani napravili „sijalicu“ koja traje 20 godina

Menjanje sijalica uskoro će postati stvar prošlosti, jer su, pored nekoliko svetskih proizvođača elektronskih uređaja, i dva Beograđanina predstavila novu, štedljivu rasvetu koja može da traje čak 20 godina! Model "LRS 205" pravo je čudo od tehnike.

Model "LRS 205" LED (Light Emitting Diode) rasvete - proizvod je dvogodišnjeg rada inženjera Viktora Vildovića i arhitekte Uroša Tomaševića iz Beograda, koji su ovim pronalaskom uspeli da pariraju nekim od najvećih svetskih proizvođača elektronskih uređaja.

Nastao je iz potrebe da se proizvede dugotrajna, štedljiva i jeftina rasveta velike svetlosne jačine, koja bi odgovorila na izazove modernog doba, koje karakteriše sve veća potreba za uštedom energije.

Rasveta "LRS 205" je spakovana u prohromsko kućište visokog sjaja, sa napajanjima i bešumnim ventilatorom, što obezbeđuje stabilan rad LED dioda, njihovu visoku iskorišćenost i radnu temperaturu od samo 40 stepeni Celzijusa.

"LRS 205" daje neverovatnih 250 vati svetlosne jačine, za samo 35 vati utrošene energije, što je čini jednom od najštedljivijih rasveta na tržištu (detaljno opisano na sajtu www.led.victor-production.com).

Sa radnim vekom od 20 godina, vrhunskim performansama, pristupačnom cenom i doživotnom garancijom na kućište, ova rasveta predstavlja pravo čudo od tehnike.

Zbog svog univerzalnog dizajna, ova rasveta može da se koristi i u stambenim i u poslovnim prostorima, kao i u prostorima javne namene. Uz različite sisteme nošenja može da se koristi i kao zidno i kao podno i kao plafonsko svetlo.

"LRS 205" se veoma jednostavno servisira i održava. Zbog jedinstvenog i originalnog magnetnog sistema, vrlo se lako montira i demontira na podlogu.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво