Dačić sa delegacijom „Blekberija“

Premijer Ivica Dačić na sastanku sa predstavnicima kanadske kompanije „Blekberi“ istakao da Srbija ima dobre uslove za razvoj i primenu najsavremenijih tehnologija.

Predsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u Srbiji postoje dobri uslovi za razvoj i primenu najsavremenijih tehnoloških sistema.

Dačić je u razgovoru u Beogradu s predstavnicima kanadske kompanije za proizvodnju mobilnih telefona „Blekberi" rekao da je Srbija otvorila vrata za najnovije tehnologije.

Članovi delegacije „Blekberija" koje je predvodio direktor za jugoistočnu Evropu Paulo Baptista su na sastanku u Vladi Srbije predstavili najnoviji sistem s najvišim stepenom zaštite za razmenu informacija između državnih organa.

Geostrateški značaj Srbije i liderski položaj u regionu razlozi su zbog kojih „Blekberi" želi da Srbija bude promoter njihovih najnovijih sistema, rečeno je na sastanku Dačića s delegacijom „Blekberija".

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 28. mar 2013, 21:52) - anonymous [neregistrovani]

...

Mislim da je tvoj komentar smesan i da zbog takvih kao ti nikada u Srbiji ne moze biti bolje. Previse vas ima. Komunikacija je veoma bitna za prosperitet jedne zemlje. Zivim u Kanadi i nista mi ne fali.

(četvrtak, 28. mar 2013, 06:46) - anonymous [neregistrovani]

uvod ...

... u chipovanje iz bezbjedno sigurnosnih razloga...., mislim to je uredjaj za detekciju izgubljenih u prostoru I vremenu