Kakav će biti novi „Ajfon“

Na sutrašnjoj konferenciji, kompanija „Epl“ predstaviće novu zvezdu „ajfon“ porodice, kao i manji „ajped pro“ i poboljšanu verziju operativnog sistema za mobilne telefone, tvrde „obavešteni“.

Какав ће бити нови „Ајфон“ Какав ће бити нови „Ајфон“

O novom „ajfonu“ i njegovim karakteristikama priča se od prošle godine. Najpre je bilo nagađanja da čekamo „ajfon 6-ce“ koji će imati manji ekran i biti jeftiniji.

Zatim su se mogla čuti govorkanja da stiže model "5SE", a ako su tačne informacije koje stižu iz „obaveštenih izvora“, svet će 21. marta upoznati „ajfon SE“.

Ovaj uređaj trebalo bi da bude kombinacija modela "5S", „šestice“ i "6S" - imaće ekran kao „petica“ (dijagonale četiri inča) i hardver koji je „Epl“ ugradio u „ajfon 6S“, odnosno imaće snažni procesor A9 (iako ima navoda da bi se kompanija mogla odlučiti za stariji A8), kao i kamera rezolucije osam megapiksela iz „ajfona 6“.

Takođe, nova zvezda „ajfon“ porodice mogao bi da bude opremljen senzorom za otiske prstiju, ali ne i opcijom "3D Touch".

S obzirom na to da i dalje postoji veliki broj ljudi kojima su neki današnji moderni pametni telefoni preveliki, ne bi trebalo da bude izlaska iz okvira koje diktira dijagonala od četiri inča.

Osim manjeg „ajfona“, očekuje se da „Epl“ u ponedeljak predstavi i manji model „ajpeda pro“ s ekranom dijagonale 9,7 inča, seriju novih kaiševa za „epl voč“ i unapređenu verziju „iosa“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво