Читај ми!

„Samsung“ raspakovao "Galaxy S7", "Galaxy S7 Edge" i "Gear VR"!

U Barseloni predstavljeni novi „samsung galaksi“ modeli – "S7" i "S7 Edge". Virtualna stvarnost nikada nije bila bliža zahvaljujući uređaju "Gear VR"! Predstavljena i jedinstvena kamera "Gear 360", uređaj koji omogućava jednostavno snimanje i deljenje fotografija i video-zapisa sa vidokrugom od 360 stepeni.

20.05 – Modeli "Galaxy S7" i "Galaxy S7 Edge" biće u prodaji od 11. marta u Srbiji, ali ga svi zainteresovani mogu naručiti kod operatera mobilne telefonije već večeras, od 21 čas, dva sata nakon svetske premijere, poručuju iz beogradskog predstavništva kompanije!

Svim kupcima koji naruče telefon pre 5. marta, telefon će biti isporučen 8. marta, a na poklon će dobiti "Samsung Gear VR" koji će im doneti potpuno novu dimenziju "Galaxy S7" iskustva.

20.03 – Novi uređaji imaju elegantan dizajn i snažne performanse. Telefoni se mogu pohvaliti naprednim mogućnostima kamera i otpornošću na vodu. „Samsungovo“ predstavljanje noviteta je gotovo.

19.51 – I prvi čovek Fejsbuka je tu! Mark Zakerber kaže da je dan koji je čekao dugo, napokon tu – virtualna stvarnost! Uskoro ćemo živeti u svetu u kojem ćemo moći da pokažemo dragim ljudima sve, da imaju osećaj da su sa nama, kaže Zakerberg.   

19.43 – Sa proizvodom "Gear VR" dobijamo, ne virtualnu već drugu stvarnost, obećava Pranav Mistri, jedan od stručnjaka „Samsunga“.

19.39 – Kao što se pričalo u nedeljama pre predstavljanja, „sedmica“ će biti vodootporna. Takođe, vraća se kartica za skladištenje podataka "MicroSD".

19.32 – Pametni telefon prvi put će imati tehnologiju dualne pikselizacije koja stvara sliku kao što to rade ljudske oči. Takođe, novi uređaji južnokorejskog giganta imaće opciju "Motion Panorama".

19.21 – U proseku, telefon proveravamo 150 puta dnevno, zato će novi „Samsungovi“ uređaji imati ekrane koji će biti upaljeni stalno! Ukoliko to želite.

19.12 –Proveli smo mesece, kaže jedan od čelnika odseka za planiranje proizvoda Džejson Denison, unapređujući tri-de termaforming procese, da bismo lakše spojili metal i staklo. Rezultat: sada je kamera skoro u ravni stakla na telefonu.

19.03 – Počelo je! Prvi na veličanstvenoj bini koja je u centru sale (kako bi što više posetilaca moglo da vidi novitete iz blizine) je Di-Džej Koh, koji je u kompaniji već više od 30 godina.

18.46 – Šou još nije ni počeo, a iznenađenje je već tu! Večeras će biti predstavljena i oprema za virtualnu stvarnost. To je novinarima bilo jasno čim su ušli u salu jer su ih na stolicama čekala iznenađenja.

Nove zvezde „Samsungove“ galaksije predstavljene su u Barseloni, veče uoči Svetskog kongresa mobilnih tehnologija (Mobile World Congress), koji se ove godine održava od 22. do 25. februara u tom španskom gradu.

Upućeni su tvrdili da će osim modela "Samsung Galaxy S7" biti predstavljen i "Samsung Galaxy S7 Edge", što se ispostavilo kao tačno. Takođe, pričalo se da će biti i nekih iznenađenja.

Od „Samsungovih“ modela, ocenjivali su poznavaoci mobilnih tehnologija, očekuje se vrhunski kvalitet, inovativni dizajn i pomeranje granica.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије