Uskoro drastične promene na „Tviteru“

„Tviter“ će sledeće nedelje uvesti najkontroverznije promene od kada postoji ta onlajn društvena mreža. Najveće promene pretrpeće vremenska linija.

Ускоро драстичне промене на „Твитеру“ Ускоро драстичне промене на „Твитеру“

Kako javlja portal Buzz Feed, ova popularna društvena mreža neko vreme će eksperimentisati sa algoritamskim izgledom vremenske linije.

Iz kompanije „Tviter“ poručuju da se tvitovi više neće prikazivati hronološki kao do sada.

„Izvršni tim poručuje da će korisnici na svojoj vremenskoj liniji moći da prate najrelevantnije, najtačnije i vesti koje se menjaju iz minuta u minut, a koje su od svetskog značaja. O ovome je bilo reči još u novembru“, piše Buzz Feed.

Redosled tvitova menjaće algoritam koji će pronalaziti objave za koje se proceni da korisnici žele da ih vide. Ono što nije precizirano za sada je da li će to biti opcija koju korisnik može da izabere ili će svima biti uključena.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи