Opekotine na ruci od „epl voča“

Danac Jergen Muricen dobio je više nego što je očekivao od novog „epl voča“ – opekotine na ruci.

Muricen tvrdi da je u jednom trenutku osetio da se narukvica zagreva, a nakon toga ruka je počela da ga peče, prenosi britanski portal Metro. Kada je skinuo narukvicu, ispod nje su bile dve opekotine.

„Osetio sam miris izgorelog mesa. Narukvica je bila vrela dok sam je skidao sa ruke. Čak sam i malo izgoreo prste“, rekao je Danac.

Prema njegovim rečima, nije bilo blizu ničega što je moglo da zagreje narukvicu sem sata. „Epl“ još nije odgovorio.

„Bio sam izuzetno zadovoljan satom i inače sam srećan sa njihovim proizvodima. Siguran sam da se ovo retko dešava, ali me čudi zašto im treba toliko vremena da odgovore ili pomognu mušteriji“, kaže Muricen.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво