Читај ми!

„Samsung“ vraća mikro SD slot u "Galaxy S7“?

Kompanija „Samsung“ je izgleda rešila da vrati mikro SD slot za svoj novi, za februar najavljeni pametni telefon, "Galaxy S7", izbačen kod „šestice“ radi uštede na debljini.

Po specijalizovanim sajtovima „kruže glasine“ da će "Galaxy S7" biti veći od modela "Galaxy S6", sa 5,7-inčnim ekranom i da će biti izgrađen od različitog vrsta metala, tačnije, od magnezijuma zasnovanog na leguri - to bi učinilo da ovaj model ostane jak i čvrst, ali ipak lagan.

„Samsungov“ pametni telefon "Galaxy S6" odlikuje elegantan dizajn, baš kao što je slučaj s "iPhone 6S", a da bi se to postiglo, izostavljen je mikro SD slot.

Međutim, izgleda da je „Samsung“ odlučio da će smartfon "Galaxy S7" ipak imati mikro SD slot sa bočne strane.

"Galaxy S6" dostupan je u verzijama od 32, 64 i 128 gigabajta interne memorije, ali su verzije s više memorije popriličan udar na kupčev novčanik.

Još uvek nije potvrđeno kako će izgledati mikro SD slot "Galaxy S7", ali se spekuliše da je reč o slotu koji će „iskakakti“ na bočnom delu telefona, s metalnim kućištem.

Model "Galaxy S7" biće predstavljen 21. februara, i krasiće ga ekran visoke rezolucije, unapređena zadnja kamera od 20 megapiksela i operativni sistem Android 6.0 Marshmallow.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво