Читај ми!

LG tastatura „za džep“

Blutut tastatura „Roli“ može da se upari s dva uređaja. Kada više nije potrebna, jednostavno se može zamotati u štapić koji staje u gotovo svaku torbicu!

Tehnološki gigant LG je u četvrtak predstavio novu bežičnu tastaturu „Roli“ koja istovremeno može da radi s dva uređaja, a kada je posao gotov može da se smota u „štapić“ koji lako stane u torbicu.

Zvanično predstavljanje najavljeno je za sledeću nedelju na sajmu IFA u Berlinu, a njom korejska kompanija želi da poveća svoj udeo na sve većem tržištu dodataka za mobilne uređaje.

„Roli“ se, za razliku od drugih prenosnih tastatura, odmotava duž četiri reda, a iz kompanije LG kažu kako će tastatura biti dovoljno prostrana za većinu desktop korisnika.

Opremljena je i sa dve ručice na izvlačenje koje će držati telefon ili tablet u uspravnom položaju. Automatski se pokreće uparivanje čim korisnik započne razmotavanje tastature, a jednostavnim pritiskom na taster se bira između uređaja.

Jedna AAA baterija dovoljna je za do tri meseca korišćenja. „Roli“ već u septembru, stiže u prodavnice u SAD.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи