Читај ми!

Stiže „samsung galaksi S-6 plus“

Stručnjaci kompanije „Samsung“ rade punom parom na novom uređaju koji će, kako se veruje, biti veća verzija pametnog telefona „galaksi S-6 edž“. Predstavljanje novog modela očekuje se narednih nedelja.

Pod imenom Project Zero 2 u „Samsungu“ nastaje uređaj za koji se veruje da će biti veća verzija telefona „galaksi S-6 edž“ (Galaxy S6 Edge). Model „galaksi S-6“ razvijan je pod kodnim imenom Project Zero, navodi se na portalu Cnet.com.

Novi uređaj ima super AMOLED ekran od pet i po inča sa dve zakrivljene ivice duž obe strane, dok „galaksi S-6 edž“ ima samo jednu zakrivljenu ivicu.

Novi „Samsungov“ pametni telefon biće opremljen šestojezgarnim procesorom "Snapdragon 808", kamerom od 16 megapiksela i prednjom, „selfi kamerom“ od pet megapiksela. Imaće 32 gigabajta interne memorije.

Uprkos tome što su njegove dimenzije iste kao kod modela „galaksi nout 5“, razlike između dva uređaja će biti očigledne. Novi uređaj neće imati S-Pen funkciju, a ivice će mu biti zakrivljene sa obe strane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво