Читај ми!

Savitljivi, supertanki, „samolepljivi“ televizor!

Najnovije čudo tehnike koje stiže iz kompanije LG je supertanki, savitljivi televizor. Ovaj „poster“ debeo je manje od milimetra, dijagonala mu je 55 inča, a težak je tek dva kilograma! Na zid se montira gotovo kao magnet koji ste doneli sa odmora.

Ne tako davno, uz TV aparat bilo je neophodno kupiti stabilnu policu koja bi mogla da izdrži masivno „čudo“ postavljeno na brižljivo odabrano mesto u dnevnoj sobi. Sve to pomeriti kasnije bilo je moguće, ali uz višemesečne pripreme.

U poslednje vreme, čini se da televizori postaju tanji iz godine u godinu, a bogami i sve veći, piše portal sciencedump.com.

Taman kada pomislite da ste kupili najtanji mogući fletskrin, proizvođači izbace na tržište model koji je od vašeg tanji, bolji, lepši, veći...

Tako je jedna od dominantnih kompanija na ovom polju, čuveni LG predstavio nedavno toliko tanak model da ga veoma lako možete zalepiti na zid poput magneta koji ste doneli sa odmora!

Ovaj „poster“ debeo je manje od milimetra, dijagonala mu je 55 inča, a opremljen je organskim diodama. Korejski proizvođač tehnike posebno je ponosan na činjenicu da je tako veliki televizor težak tek dva kilograma.

Iako zvuči neverovatno, konstruktorima je nekako pošlo za rukom da smeste sve u tako tanku „kutiju“ TV aparata.

Uz ovog „mršavca“ ide i magnetna prostirka koja se najpre postavi na zid, a zatim se televizor samo zalepi za nju.

Ukoliko vam se ne sviđa položaj, samo odlepite sve i prikačite na drugi zid.

Jedina mana supertankog televizora mogla bi da bude cena od 9.000 dolara.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво