Uzbudljiviji „makbuk pro“

Za ljubitelje „Eplovih“ spravica stiže zanimljiva poslastica. „Makbuk pro“ sa retina ekranom i "Force Touch trackpad"-om sada je dostupan i kao 15-inčni.

Узбудљивији „мaкбук про“ Узбудљивији „мaкбук про“

Unapređeni „Eplov“ laptop poseduje "Force Touch trackpad" koji je debitovao sa novim „makbukom“, a koji daje povratne informacije i ima mogućnost razlikovanja dodira od dužeg pritiska.

„Makbuk pro“ sa retina ekranom sada je dostupan i kao 15-inčni. Među boljim specifikacijama koje ga krase je "AMD Radeon R9 M380X" grafički čip, 80 odsto brži od prethodnog.

„Uzbuđeni smo zbog novog 'Force Touch trackpad'-a, brže fleš memorije i dugotrajnije baterije. Naši kupci vole 'ajmak' sa retina 5K ekranom, a sada, zahvaljujući nižoj ceni, više ljudi može da priušti naš najbolji desktop računar“, kaže šef marketinga u „Eplu“ Filip Šiler.

Specifikacije zavise od sume novca koju je kupac spreman da izdvoji, tako da verzija sa 2,2 gigaherca sa „Intelovim“ četvorojezgarnim "i7" procesorom, 16 gigabajta RAM-a i 256 gigabajta memorije sa „Intel iris pro“ grafičkim procesorom košta 2.237 evra, dok verzija sa 2,5 gigaherca i „Intelovim“ četvorojezgarnim "i7" procesorom, isto 16 gigabajta RAM-a, ali dvostruko više memorije i "Radeon R9 M380X" grafikom košta 2.800 evra.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи