Читај ми!

Stari smartfoni bez mogućnosti pristupa „Jutjubu“

Mreža za razmenu video-sadržaja „Jutjub“ ubrzava i ostavlja sa strane neke uređaje koji neće moći da očitaju video-sadržaje u strimingu na „Guglovoj“ platformi.

Reč je o aplikacionom programskom interfejsu (API) Jutjub data V2 (druga verzija) za koju je „Gugl“ konstatovao da je definitivno prevaziđena, tako da je istupila sa scene, a na nju je stupila treća verzija koja ima veliku većinu funkcija prethodne verzije, ali i nove mogućnosti.

Najstariji uređaji bi mogli da izazovu problem pri konekciji na platformu za striming, objavljeno je danas na veb-portalu phonandroid.com.

Tim problemom bi pre svega mogli da budu zahvaćeni smartfoni, tableti i drugi ranije prodati uređaji čija proizvodnja datira iz 2012. godine ili od ranije.

Sa računarima, međutim, nema nikakvih problema, kao ni sa uređajima koji prihvataju najnovije verzije Jutjub aplikacije zahvaljujući veb-prodavnici „Plej stor“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи