Читај ми!

Konferencija "Women in IT" u Novom Sadu

Centar za proaktivno poslovanje „Biznisnova“, školski centar "Smart School", ambasada SAD u Beogradu i Kulturni centar Novog Sada organizuju dvodnevnu konferenciju "Women in IT".

Prvog dana konferencije, 29. novembra, na programu u Kulturnom centru u Novom Sadu biće četiri predavanja koja će učesnicama i učesnicima ponuditi nova znanja i odgovore na pitanja kako napraviti životni balans između porodice i karijere.

Osim toga, razgovaraće se o tome koja je uloga žene u IT biznisu, šta je interkulturalna komunikacija i liderstvo, kako se snaći na globalnom tržištu i šta se sve revolucionarno može napraviti u tehnološkoj sferi i novim medijima, a još nije.

Drugog dana, 4. decembra u novosadskom školskom centru "Smart School" na Trgu mladenaca 5, na programu su radionice o poslovnoj korespondenciji i kreiranju sajta.

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu na imejl adresu biznisnova.org@gmail.com. Broj mesta na radionicama je ograničen.

Više informacija možete videti ovde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво