Читај ми!

„Nordeusov Hakaton“ 13. decembra u Beogradu

Tvorac najpopularnije sportske onlajn video-igre na svetu organizuje četvrto po redu takmičenje u brzinskom programiranju video-igara, 13. decembra u Beogradu. Najbolje očekuju vredne nagrade!

„Nordeus“, kompanija koji stoji iza igre Top eleven - Be a Football Manager, najpopularnije onlajn sportske igre na svetu, organizuje četvrti po redu „Hakaton“, takmičenje u brzinskom pravljenju video-igara i ujedno poziva sve zainteresovane timove i pojedince da se prijave.

Ovogodišnje takmičenje se održava 13. decembra, a svi učesnici će imati prilike da naprave igru u roku od 24 sata u prostorijama „Nordeusa“ u Beogradu. Svi oni boriće se i za veoma vredne nagrade, uz nagradni fond koji premašuje 10.000 evra!

Dvanaest timova će se takmičiti u pravljenju najbolje video-igre na zadatu temu, koja će biti otkrivena na dan takmičenja, a pobednici će osvojiti veoma vredne nagrade za svoj trud i znanje, među kojima su tableti, mobilni telefoni, igračke konzole, gejming oprema i drugo.

Svi takmičari odnosno timovi dobijaju sopstveni prostor, opremu za rad, hranu, piće i sve druge potrepštine kako bi mogli da se što više usresrede na pravljenje igara. Kada požele, moći će i da se odmore uz video-igre, bilijar ili stoni fudbal u sobi za relaksaciju. Nakon 24 sata, timovi predstavljaju svoje igre u kratkoj petominutnoj prezentaciji, a na žiriju je da donese odluku o pobednicima po kategorijama, ali i ukupnom pobedniku takmičenja.

Iako su za sve pobednike obezbeđene vredne nagrade, cilj „Hakatona“ je da timovi pokažu znanje, inovacije, ideje i sposobnost da rade pod pritiskom i u realnom poslovnom okruženju. Pored toga, globalni zadatak je da pokaže kako i u našoj zemlji, ali i regionu postoje jako talentovani programeri i dizajneri koji ne zaostaju za kolegama iz sveta.

Svi timovi ili pojedinci koji žele da se prijave trebalo bi da posete adresu nordeushackaton.com, gde takođe mogu saznati i više detalja o samom takmičenju.

Kategorije koje će biti nagrađene su prvo, drugo i treće mesto, multimedijalna prezentacija, tehnička kompleksnost i gejmplej. Gledaoci će takođe moći da uživo prate dešavanja putem prenosa na zvaničnom sajtu, gde će biti prenošeno otvaranje, demonstracije igara, proglašenje pobednika i zatvaranje, ali i neobavezni periodi između.

Na sajtu će se redovno osvežavati i galerija fotografija, a i same igre će biti dostupne za preuzimanje i isprobavanje. Gejmeri i ostali fanovi će moći da glasaju za svoju omiljenu igru, a tim sa najviše glasova će osvojiti posebnu nagradu!

Prijave za timove su otvorene do 26.11.2014. Za sve izabrane timove i takmičare putni i troškovi smeštaja su pokriveni. Lista ne-novčanih nagrada je sledeća: Plejstejšn 4, ajped mini 3, Nintendo 3DS XL, Plejstešn Vita, kao i "Steelseries", "Logitech" i "Razer" miševi, tastature i slušalice.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво