Читај ми!

Stiže telefon Terminator!

Kompanija "LG Electronics" konačno je objavila mobilni telefon "G Flex" sa zakrivljenim ekranom. Južnokorejski gigant napravio neuništiv ekran, koji se sam popravlja, baš kao robot budućnosti "T-1000" iz filma „Terminator 2“.

Južnokorejska kompanija "LG Electronics" (LG) konačno je objavila mobilni telefon "LG Electronics" sa zakrivljenim ekranom, koji, osim te fantastične performanse, može i sam da se popravlja kad se izgrebe, udari ili ošteti.

Informacija da je aparat sklon „samoisceljenju“ šokirala je javnost, a mnogi zaljubljenici u tehnologiju već su revolucionarni uređaj uporedili sa robotom iz budućnosti "T-1000",  koji se pojavljuje u čuvenom naučnofantastičnom filmu Terminator 2, a čija je osnovna sposobnost moć regeneracije.

Oni smatraju da je upravo taj lik bio inspiracija kreatorima novog "G Flex".

Bilo je samo pitanje vremena kad će "LG Electronics" zvanično da objavi dugoočekivani smartfon, nakon što su se fotografije novog uređaja pojavile na internetu pre dve nedelje.

Kompanija je na konferenciji za medije objavila da je ekran novog telefona, dijagonale šest inča, vertikalno zakrivljen kako bi bolje ležao uz lice korisnika, što omogućava i da se njegov mikrofon dodatno približi ustima. Ipak, ono što "G Flex" čini posebnim jeste samoizlečiv ekran, čiji je misteriozni elastični sloj u stanju da sam sebe popravlja od ogrebotina i oštećenja nastalih svakodnevnom upotrebom.

Ta karakteristika ekran telefona čini gotovo neuništivim. Zvaničnici iz južnokorejske kompanije nisu dalje komentarisali ekran, kao ni način na koji su uspeli da ideju sprovedu u realnost.

Novi smartfon poseduje i takozvano zadnje dugme, koje je prvi put viđeno na hendset uređaju "G2" iste kompanije, a koje olakšava upotrebu telefona jednom rukom. Takođe, opremljen je sa dve kamere, glavnom od 13 megapiksela i prednjom od 2,1 megapiksela, a softverska inovacija je opcija QTheater, koja omogućava brži pristup fotografijama, slikama, video-snimcima i Jutjub klipovima direktno sa zaključanog ekrana.

Telefon "G Flex" biće dostupan najpre u Južnoj Koreji od novembra, i to po ceni od 735 evra, a nakon toga "LG Electronics" će obelodaniti kada će se njihov najnoviji proizvod pojaviti i na policama radnji širom sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво