Читај ми!

Лејла је најлепша

Лепотица из Анголе, 25-годишња Лејла Лопез, проглашена је за Мис Универзума на избору у Сао Паулу. Прва пратиља је Украјинка Олесија Стефанко, а друга Бразилка Присила Маћадо. Српска представница није ушла у финале.

Лејла Лопес из града Бенгуела у Анголи, победила је на избору за Мис Универзума, одржаном у понедељак увече у Сао Паулу, највећем бразилском граду.

Лопесова се нада да ће јој титула помоћи да се лакше бори против сиромаштва у отаџбини, као и да боље промовише Анголу, иначе познату по ратовима.

У, за публику, омиљеном делу „питања и одговори" нова мисица је упитана коју би своју физичку карактеристику променила да може. Лејла је спремно одговорила: „Ниједну, пресрећна сам својим изгледом".

Круну је Лејли (25) уручила прошлогодишња победница Химена Наварете.

На 60. јубиларном такмичењу учествовале су лепотице из 89 земаља. За прву пратиљу изабрана је представница Украјине Олесија Стефанко, а за другу из Бразила Присила Маћадо.

За Мис дружељубивости изабрана је девојка из Црне Горе, Николина Лончар. Најфотогеничнија девојка је лепотица из Шведске Ронија Форнштед, док је најлепши национални костим имала Шелдри Саез из Панаме.

Наша мисица Ања Шарановић није ушла у финале.

Пренос избора за мис пратило је, како се процењује, милијарду људи широм света.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара