Читај ми!

Мучнина подигла ловце

Дужа задржавања у тоалету троје путника, који су сасвим случајно седели у истом реду у авиону, довела су до подизања ловаца „Ф-16“. Није чак било ни сексуалних активности, како су медији првобитно известили, већ само „обичне“ мучнине.

Пилот путничког авиона америчке компаније „Фронтир ерлајнс", који је прекјуче летео на линији Денвер – Детроит, послао је знак узбуне контролном торњу аеродрома у Детроиту због сумњивог понашања неколико људи који су се током лета на смену закључавали у тоалету, пренели су амерички медији.

Узбуна је схваћена веома озбиљно, посебно што се случај догодио на 10-годишњицу терористичког напада на Светски трговински центар у Њујорку.

„Ербас 318" са 118 путника су пресрела и до аеродрома у Детроиту испратила два ловца „Ф-16" која су послата након што је посада авиона приметила „чудно понашање" троје путника - двојице мушкарца и једне жене који су у више наврата одлазили до тоалета у којем би се потом дуже задржавали.

Након слетања, у авион је ушла група наоружаних специјалаца и агената ФБИ који су извели сумњиве путнике, док су пртљаг, као и саму летелицу детаљно претражили пси трагачи.

„Јесу седели у истом реду, али се нису међусобно познавали", изјавила је Сандра Берхтолд, специјални агент ФБИ и додала да су након испитивања пуштени без подизања оптужнице.

„Обојици мушкараца није било добро, па су били принуђени да користе тоалет. Ни у једном тренутку било којих двоје од њих троје нису у исто време били у тоалету", објаснила је Берхтолдова и демантовала претходна писања медија да се заправо радило о сексуалним активностима.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво