Читај ми!

Ауто настрадао због Пипине позадине

Коментар да Пипа Мидлтон има бољу задњицу него његова девојка, један Британац изговорио је пред једином особом на свету која није требало да га чује. Последице гнева своје вољене осетио је убрзо - његов аутомобил краси порука о поређењу поменутих облина.

Мушкарци широм света запитаће се да ли су током краљевског венчања изјавили нешто о фигури принцезине сестре и у чијем друштву, када сазнају да је један од многих Британаца који се дивио изгледу Пипе Мидлтон прошао к'о бос по трњу. 

Можда је његова једина грешка то што је заводљиву фигуру принцезине сестре коментарисао пред девојком, пише Дејли мејл.

Власник плавог „пежоа 206" сигурно ће добро размислити пре него што своју драгу поново упореди са неком познатом личношћу, јер је фотографисан како вози ауто са крајње занимљивим натписом кроз британски град Бирмингем.

Белим спрејом увређена девојка је оставила поруку на четвороточкашу: „Да ли је Пипина гуза и даље боља од моје?"

Аутомобилу је мало оштећена и хауба, али није познато да ли је то девојка желела да нагласи написано питање, или је то можда последица неких ранијих догађаја које немају везе са тренутно најпознатијом сестром на свету.

Припадници јачег пола деле мишљење да је непознати Британац направио грешку и био сувише искрен.

„Сви знају да, ако вас девојка пита да ли је нека друга жена привлачнија од ње, никада не смете рећи да јесте, чак и када је то истина", објаснио је један становник Бирмингема.

Несрећни возач је веома брзо нестао кроз улице британског града, јер му се већина пролазника смејала и показивала прстом на аутомобил.

Пипа Мидлтон ништа мање није популарна ни на Фејсбуку, где чак има и групу обожаватеља (Pippa Middleton Ass Appreciation Society) њене позадине која броји више од 200.000 људи.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво