Читај ми!

Најгори „савршени“ шешир на продају

Принцеза Беатриса успела је да покрене светску модну дебату када се на краљевском венчању појавила са, мало је рећи, необичним шеширом. Иако је за принцезу био савршен, овај модни детаљ Филипа Трејсија проглашен је за највећи модни промашај и биће продат на аукцији у добротворне сврхе.

Бизарни шешир који је принцеза Беатриса носила на венчању свог брата од стрица, принца Вилијама и Кејт Мидлтон, биће продат на аукцији у добротворне сврхе.

Како пише лондонски Телеграф, 22-годишња принцеза намерава да га прода преко И-Беја (eBay), а сав приход од продаје биће уплаћен УНИЦЕФ-у.

Тај крајње необични детаљ, дело британског дизајнера Филипа Трејсија, проглашен је за највећи модни промашај свадбе столећа, али и године.

Упоређиван са огромном перецом и даском за ве-це шољу, шешир је чак инспирисао и страницу на Фејсбуку која је окупила више од 136.000 фанова.

Упркос бројним критикама и поругама, Беатриса сматра да је њен шешир био „савршен" за ту свечану прилику иако је имала прилично потешкоћа да са њим изађе из аутомобила.

Осим Беатрисе, још неколико званица на венчању носило је Трејсијеве шешире, као што су њена сестра Јуџинија и Викторија Бекам.

Вест о аукцијској продаји Беатрисиног шешира, изазвала је различите коментаре. Многи су поздравили племениту намеру принцезе, док су се други запитали ко би при здравој памети купио нешто тако „бесмислено и бескорисно".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво