За гладне очи, печени пилићи!

Једна канадска кабловска мрежа и фирма за дистрибуцију живинског меса покрећу канал на којем ће бити емитовани искључиво снимци пилића на ражњу. Уз снимке сочне пилетине биће емитован и карактеристичан звук цврчања, а све у циљу повећања продаје живинског меса.

Како би повећали потражњу за пилетином, челници једне канадске компаније која се бави дистрибуцијом пилећег меса, у договору са стручњацима за медије, дошли су на идеју да на ТВ каналу, свакодневно, по 24 часа, емитују снимке пилића који се окрећу на ражњу.  

Нови канал, назван „Канал печењара" изум је кабловске мреже Роџерс кејбл (Rogers Cable).

Роџерс кејбл је и раније имала сличне подухвате. Заправо, пре извесног времена лансирала је такозвани „Канал камин" на којем гледаоци могу у недоглед да гледају дрва како горе у камину за време божићних празника.

Гледаоци су тај канал оценили као добру идеју, јер слике разгореле ватре, уз аутентичне звукове пуцкетања и догоревања лепо утичу на расположење и доприносе потпуном угођају.

Планирано је да и уз снимке печених пилића буде емитован и звук цврчања меса док се окреће на ражњу. Многима ће то намамити воду на уста, што и јесте циљ целог подухвата.

„Канал печењара", који ће почети емитовање 28. фебруара, обећава гледаоцима веома „сочне" програме.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи