Шта зна дете шта је алигатор

Дан након повлачења поплавног таласа из њене куће, Бразилка из Парауапебаса затекла је свог трогодишњег сина како иза кауча мази алигатора по глави.

Бразилски ватрогасци пронашли су иза кауча у једној кући на северу земље алигатора дугог метар и по, с којим се играо трогодишњи дечак.

Алигатор је у кућу у граду Парауапебасу доспео после поплава које су захватиле ту област, а пронађен је јуче, пошто се вода повукла.

Луиш Фаријас, капетан ватрогасне бригаде из Парауапебаса, навео је данас да је власница куће у којој је пронађен алигатор, током чишћења дан после поплава, видела како се њен трогодишњи син игра са „нечим иза кауча". Испоставило се да је у питању алигатор.

Фаријас је додао да је жена зграбила дете и позвала ватрогасце.

„Алигатор је највероватније био сит. Да је био гладан могао је озбиљно да повреди или чак убије дечака", закључио је Фаријас.

Рептил је однесен у заштићену зону недалеко од града и ту пуштен у реку.

„Градови у региону су грађени веома близу река и кишних шума, тако да није немогуће да наиђете на животиње попут алигатора или змија", додао је капетан.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи