Велика енергија малог Богдана

Седмогодишњи Богдан Ивковић од рођења има необичну моћ - његово тело привлачи метал попут магнета. Што је активнији, више зрачи. Лако својим даром квари апарате, али још лакше отклања епилептичне тегобе своје мајке.

Богдан Ивковић је седмогодишњи дечак из Власотинца који је на први поглед сасвим обичан. Међутим, његова особеност се испољава тек када се свуче до појаса, јер тада његово тело делује као магнет.

Наиме, на његове груди и главу лепе се виљушке, кашике, новац, даљински управљачи, мобилни телефони.

„Мало ми је хладно, али већ ми је помало и досадило да ово стално показујем познатим и непознатим људима", каже Богдан.

Осим металних предмета дечаково тело исто реагује и на порцелан. Са лакоћом је привукао шерпу тешку скоро 3 килограма као и бежични микрофон репортера.

За ово његово својство, које поседује од рођења, је до пре месец дана знала само његова мајка Светлана.

„Када сам гледао на Интернету човека како привлачи металне предмете супруга ми је рекла да то може и наш Богдан", истиче Славиша Ивковић и додаје да је био веома изненађен када је видео шта може његов син.

„Богдану се још као беби лепила кашичица за тело", објашњавала је усхићено Богданова мама.

„Када сам била трудна са њим добила сам епилепсију. Од пре двадесет дана не узимам више лекове, јер ме Богдан лечи својом енергијом", каже Светлана.

Као беба, кажу, пио је три литре млека дневно.

Када је активнији, његово тело више зрачи ову енергију. Поред компјутера не сме да буде дуго, јер се компјутер брзо поквари.

Лекари су упозорили Богданове родитеље да његова енергија мора правилно да се усмери и да он не би смео да иде на магнетну резонанцу не због њега, него због апарата.

У сваком случају он је једно живахно дете. Велику енергију осете сви који су у његовој близини, нарочито када се рукују.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво