Изабрана Мис Гребена 2011

Аргентинска манекенка Сабрина Соса овогодишња је Мис Гребена. Та титула се осваја углавном задњицом „која осваја“.

Велико сурферско такмичење у прелепом чилеанском летовалишту Вина дел Мар одавно је у другом плану, јер га је избор за Мис Гребена, осмишљен, заправо, као пропратни догађај, готово прерастао!

По пажњи коју привлачи, сигурно. Сви чекају да преплануле латино лепотице у кратким мајчицама и тангама изађу на бину и „засене чак и Сунце".

Стручни жири, као и сваке године, имао је проблем - свих 13 такмичарки испуњавало је главне услове, а то су затегнута, „порцуланска" кожа и савршени „доњи део леђа".

Но, само је једна могла отићи са главном наградом од 3.000 долара. Нијансе су одлучиле да то буде Аргентинка Сабрина Соса.

Манекенки, која је поносно позирала фото-репортерима, ретко ко је сликао лице, јер ово је једно од ретких такмичења где се цени, не чак ни унутрашња лепота, већ „стражња".

„Велика је част за мене што сам понела ову титулу и надам се да је публика имала одличан шоу", изјавила је мисица Сабрина.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво