МекВенчање

Парови који не воле велике свадбе, жури им се и „навучени“ су на брзу храну, могу да се венчају у „Мекдоналдс“ ресторанима. Додуше у Хонгконгу, за сада. Такозвана „Меквединг“ церемонија укључује микс хамбургера и свадбену торту направљену од пита са јабукама.

Светски познати ланац брзе хране „Мекдоналдс" одлучио је да прошири своју понуду и то ни мање ни више него венчањима у својим ресторанима.

Ланац ресторана је недавно почео да нуди ову услугу под називом „Мекведингс" (McWeddings) као новитет, а колико ће та услуга бити привлачна будућим младенцима широм света, тек треба видети.

Свадбена церемонија поред разних посластица и укусних хамбургера, укључује и специјалну торту за младенце, направљену од пита са јабукама.

Мана овакве понуде је у томе што ова врста венчања није затвореног типа и на свадбу може да дође свако, а и гости који би да наздраве младенцима, немају могућност да попију неко алкохолно пиће, јер су иста у тим ресторанима строго забрањена.

„Ова услуга доступна је у Хонгконгу од јануара, а венчање кошта 293 евра", рекла је директорка за комуникације Хелен Чонг.

Она додаје да су на овакву идеју дошли, јер се један пар упознао у Меку током ручка, а после венчања су дошли на место где су се први пут срели да прославе.

Хелен каже да већ две године људи зову и распитују се, желећи да праве свадбе у овом познатом ланцу ресторана и додаје да би то могао да буде одличан пословни потез за компанију.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво