Рио добио ресторан за псе

Први ресторан здраве исхране за псе отворен је данас у Рио де Жанеиру. Власници објекта истичу да су за припремање укусних оброка ангажовали нутриционисте и да ће храна бити сервирана у белим тањирима и на ниским столовима. Обећавају повољне цене и услугу „за понети“.

У Бразилу је отворен први ресторан здраве исхране за псе, у коме ће власници своје љубимце моћи да часте храном која не садржи конзервансе, нити било какве друге додатке, а при том је богата витаминима и минералним солима.

„Више волимо да објекат називамо кутком за псе, него рестораном јер, на крају крајева, живимо у држави у којој много људи гладује", изјавила је власница Роберта Камара која је ресторан у Рио де Жанеиру отворила са супругом.

Они су на ту идеју дошли, јер ће, како кажу, имати велико тржиште за пласирање својих производа, с обзиром на то да је Бразил друга земља у свету по броју паса - претпоставља се да их има чак око 32 милиона, преносе шпански медији.

Брачни пар Камара тврди да је храна у ресторану припремљена по савету стручњака и нутрициониста за животиње, због чега је далеко укуснија од куповне и оне коју власници могу припремити код куће.

У ресторану је могуће посматрати куваре док спремају оброке, који се затим сервирају у белим тањирима постављеним на ниским столовима, због малих муштерија, и то све по ценама равним најбољим индустријским производима за псе.

Они који нису у могућности да свраћају сваки дан у ресторан, могу храну да понесу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се