Искијао метак

Током стандардно бурног новогодишњег дочека у Напуљу, 28-годишњи Дарко Санђермано је погођен залуталим куршумом у главу. Метак који му се заглавио у носном каналу, Дарко је у болници „испалио“ из носа кинувши!

Италијан Дарко Санђермано кога је залутали метак погодио у главу током новогодишњег славља, успешно се опоравља, пошто је издувао опасни пројектил кроз нос.

Метак калибра .22 погодио је 28-годишњег младића у десну страну главе пред његовом шокираном девојком, док су шетали улицама Напуља, града познатог по дивљим новогодишњим прославама које су често праћене пуцњима из ватреног оружја и снажним ватрометом, преноси италијанска штампа.

Пројектил му је пролетео кроз мишић, затим пробио десну слепоочну кост, прошао иза ока кроз очну дупљу, ударио у носну кост и зауставио се у носном каналу, а да при том није изазвао никакву озбиљну повреду, објаснили су лекари који су га оперисали.

Обилато крварећи, Санђермано је хитно пренет у болницу, али док су га, у потпуно свесном стању (!), припремали за преглед, кинуо је и „испалио" метак кроз десну ноздрву.

Момак је после прегледа пуштен из болнице и дозвољено му је да се са девојком врати у свој родни Торино. Тамо му је његов лекар препоручио операцију за сваки случај.

Професор Сид Бероне из торинске болнице „Молинете" очистио му је рану.

„Он је срећан човек, лако је могао да погине. Случај је запањујућ! Врло необичан и за мене први ове врсте, нити сам чуо ишта слично. Операција је била неопходна само због вађења преосталих фрагмената костију, али је све остало било у реду", истакао је професор Бероне.

После интервенције ласером на очној мрежњачи, лекари очекују његов потпуни опоравак и то у кратком року.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи