Најтраженија светска манекенка је Босанац!

Манекен или манекенка, питају се многи за ново највеће откриће на модној сцени. А он је, заправо, „фемиман“. Андреј Пејић, родом из Тузле, не скрива да се, и кад не ради, шминка и фарба своју дугу косу.

Ново заштитно лицe Марка Џејкобса је модел „дуге плаве косе, дугих ногу, пуних усана и предивног лица".

Мушкарац је и зове се Андреј Пејић, а рођен је у лето 1991. године, у Тузли. Плени својим екстремно андрогеним изгледом, због којег многи тврде да је Андреј тренутно најлепши манекен на свету, наводи хрватски Јутарњи лист.

Медији и светска модна сцена прогласили су га највећим открићем и моделом чије време тек долази.

Прославио се када га је Жан-Пол Готје ангажовао за своју завршну јесењу ревију, у јуну прошле године, у Паризу. После те ревије, још једном се показало колико га је тешко не приметити, па га је Карин Ротфелд, бивша уредница француског „Вога", одабрала за едиторијал посвећен транссексуалним иконама.

Управо је Пејићев изглед, због којег се многи питају да ли је мушкарац или жена, поново актуелизовао појам „фемиман".

Иначе, открио га је Метју Андерсон, власник модне агенције Чедвик моделс у Мелбурну, у који је Андреј отишао с мајком и братом, када је почео рат у Босни.

„Када сам га видео први пут, нисам могао да верујем да постоји мушкарац који је тако невероватно леп. Наравно да нисам могао бити сигуран да ћу с њим успети нешто да направим, јер модна сцена данас, ипак, више воли класичне мушке моделе. Надао сам се да је свет спреман за такву врсту мушке лепоте и нисам се преварио", изјавио је Андерсон локалним новинама.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво