Хладно и за гледање

Светски рекорд у најдужем „купању у коцкицама леда“ остаје у Кини, а после пуна два сата проведених у купаћим гаћама у „туш кабини“ са ледом, нови Гинисов рекордер постао је Ђин Сонгхао.

Пре него што погледате овај видео или појачајте грејање у просторији или се огрните ћебетом, јер биће вам хладно сто посто.

Такмичење у издржљивости на хладноћу ова два „поларна Кинеза" одиграо се у Жангђађеу у кинеској провинцији Хунан.

Ђин Сонгхао је изазвао Чена Кецаија, Гинисовог рекордера у овој дисциплини, која захтева пун контакт са ледом што је и постигнуто затварањем такмичара у два пластична контејнера наливена замрзнутим коцкицама.

На себи не смеју имати ништа осим купаћих гаћа... и леда, наравно!

Ченов досадашњи рекорд, постављен 14. марта 2010. године на језеру Џингбо у Муданџијанг Ситију, био је сат, 48 минута и 21 секунда.

Сада већ стари рекордер Кецаи је борилиште морао да напусти погнуте главе, јер га је изазивач Сонгхао својом физичком спремношћу за овај подухват просто „заледио".

Успут је поставио и нови светски рекорд - округло два часа.

Толико ни Јети не би издржао!

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво