Голи у куповини

Представници ланца „Десигуал“ у Мадриду смислили су оригиналан(!) начин како да привуку што више купаца и успели су у томе слоганом за зимско снижење цена који је гласио - "Дођи што оскудније одевен, а изађи обучен". И то бесплатно!

Испред улаза у продавницу шпанске модне куће Десигуал (Desigual) у Мадриду данас се окупио велики број људи. Многи су, привучени слоганом "Entra casi desnudo, sal vestido" (Дођи што оскудније одевен, а изађи обучен), чекали целу ноћ, упркос хладноћи, само у доњем вешу.

Понуда је важила за првих сто купаца, а на ниским температурама смрзавало се око 200 „голих" купаца.

Они који су успели да уђу у доњем рубљу, могли су да изабeру горњи и доњи део одеће.

Једини услови које су потенцијални добитници бесплатне одеће морали да испуне је да испред продавнице у Мадриду буду пре отварања у девет сати ујутру и да су пунолетни.

„Ово није због кризе, већ занимљиво искуство, које ћу запамтити и поделити са својим пријатељима", рекла је Ева Гарсиа, задужена за односе са јавношћу, преносе шпански медији.

Како се интересантна кампања којом је обележен почетак сезоне снижења после божићних и новогодишњих празника не би негативно одразила на здравље љубитеља познате модне марке, испред радње у шпанској престоници постављене су грејалице.  

Редовне муштерије чувене шпанске модне фирме у Барселони, Сан Себастијану и Марбељи, такође, имаће прилику да се „нагошћу" изборе за своје бесплатне комаде одеће, најавили су представници Десигуала и прецизирали да се у наведеним градовима акција наставља 7. јануара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво