Кад поштар смисли антистрес терапију

Са идејом да измами осмех на лице једне нерасположене службенице код које је свратио, поштар из Висконсина појавио се пред њом потпуно наг... додуше са поштом у руци. Ни она ни полиција нису имали разумевања за „антистрес терапију“ коју је смислио на лицу места.

Дејвид Б. Гудмен, амерички поштар из Вајтфиш Беја у Висконсину, који је испоручио пошту тотално наг, само је желео да орасположи једну девојку која му је изгледала као да је под „веееликим стресом".

„Антистрес терапија" коју је смислио на лицу места коштала га је слободе, а можда и радног места.

Према извештају полиције, 52-годишњи поштар је „провалио" да је 21-годишњој службеници у адвокатској фирми која се налази на његовој устаљеној рути треба мало смеха.

Када је 14. децембра, око 13 часова, први пут дошао у њену канцеларију да јој испоручи пошту, био је у униформи. Тада је она, по његовој процени прилично узрујана, почела да му се жали како није покупила сву пошту из сандучета на улазу у фирму.

Већ расположен у духу надолазећих празника, поштар је сишао и после пар минута се вратио „одевен само у осмех".

Терапија не да му није успела, него се шокирана девојка окренула ка зиду и рекла му: „Дај ми пошту и бежи одавде!".

Сада већ не тако весели службеник поште покушао је да се извини излазећи, а затим вратио 20 минута касније да проба још једанпут да „извади флеке". Међутим, морао је то да учини кроз затворена врата.

За то време, неко је полицију обавестио да се голи поштар шећка зградом. Нису га затекли, већ су га ухапсили у самој Норт шор пошти, под оптужбом за блудно и раскалашно понашање. Новчана казна за тај „злочин" је око 700 долара.

Уследило је занимљиво објашњење властима зашто је то урадио. Уз тврдњу да није мислио ништа лоше и злонамерно, Гудмен (у преводу „добар човек") испричао је да је рекао службеници да ће се вратити само са поштом, без одеће. Њена реакција на то је, наводно, била изазивајућа, типа „чик ако смеш".

Девојка се куне да никада ништа слично није ни помислила.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво