Разиграни амерички војници

Јунаци урнебесне „кућне” верзије спота за песму "Telephone", коју оригинално пева Лејди Гага, су ни мање ни више него професионални амерички војници на задатку у Авганистану. За недељу дана њихов шаљиви спот погледало више од милион људи.

„Телефон: Авганистански римејк", у којем амерички војници изводе плесне покрете из спота за нову песму Лејди Гаге, постао је прави хит од када је прошле недеље постављен на Интернет.

Војници 82. ваздухопловне јединице америчке војске спот су снимили у бази у авганистанској области Фарах, пренео је британски лист Телеграф.

Ерон Мелчер (24 године), који је осмислио целу акцију, објаснио је: „Припремите се за фантастично путовање. Ово је само привремена верзија, имамо још сцена које тек треба да монтирамо. Пошто су сви стално на задатку, много је теже снимити спот него што бисте помислили".

Војничка верзија песме почиње када се Велики Роб и Пајлон претварају да један другом певају преко телефона, док истовремено играју.

Касније им се прикључи још колега, обучених у креације које треба да подсећају на оне из правог спота, а затим почиње групно играње уз коришћење реквизита, па чак и понеки салто.

Првобитно, спот је био постављен на Фејсбук, а како је објаснио Мелчер, њихова намера је била да га виде само њихови пријатељи.

Ипак, њихова верзија песме постала је прави хит, а на „Ју тјубу" ју је за седам дана прегледало више од милион људи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво