Својим телом „брани“ Кремљ

Јекатерина Герасимова се бави манекенством, али ради и као агент руске тајне службе ФСБ, ако је веровати њеним жртвама. Катјине тајне операције су дискредитовање истакнутих противника Кремља, „КГБ-овским техникама завођења“.

Има продорне плаве очи, невино лице добре девојке из комшилука и аматерски се бави манекенством, али њене "жртве" указују да је Јекатерина Герасимова, познатија као Катја, заправо најопаснији тајни агент руске тајне службе ФСБ, наводи лондонски Дејли телеграф.

Задатак јој је дискредитовање критичара Кремља навлачењем у компромитујуће ситуације уз помоћ КГБ-овских техника завођења.

Манекенка Катја своје жртве мами "нудећи" своје тело, секс и дрогу, од марихуане до кокаина, а на њен шарм пала су најмање шесторица критичара Кремља.

Последња Катјина жртва, Виктор Шендерович, новинар и сценариста сатиричне руске TВ верзије "Spitting Image"-a, признао је да је спавао са Катјом, али тврди да му је аферу сместио Кремљ. Ожењен је и има ћерку.

Иако се у почетку смејао овом инциденту, његов кредибилитет ауторитативног критичара Владимира Путина је уздрман, а брак му је "у проблему".

Катјиним чарима није одолео ни уредник руског магазина "Њузвик", пошто је снимљен како после сексуалног односа са Катјом конзумира нешто што изгледа као кокаин, пише Телеграф.

Верује се да се у Катјином "опусу" нашао и мушкарац који личи на лидера радикалне Националне бољшевичке партије.

За разлику од метода коришћених у време Совјетског савеза, када је тајна служба користила компромитујући материјал, тзв. "компромат" за уцењивање опонената, "рад" госпођице Герасимове се поставља на Интернет у виду измонтираних снимака које често прате подругљива музика и титлови.

Жртвама је било потребно неколико недеља да схвате да их је све преварила иста девојка.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи