Оставио ташту на паркингу и отпловио

То што је „расејани“ зет заборавио ташту у колима у гаражи луке у Доверу, укрцао се на трајект и кренуо за Француску можда и не би била вест да са њим није била и супруга, односно њена ћерка!

Тек када је са супругом био на пола пута до Француске, један Британац је схватио да је заборавио ташту на другој страни Ламанша, на паркингу у луци у Доверу.

Зет и кћерка су одмах позвали полицију у Доверу када су схватили да је старица остала сама у инвалидским колицима у аутомобилу у вишеспратној гаражи док су њих двоје увелико пловили преко Ламанша.

Британска полиција је саопштила да ју је 22. марта ујутру један брачни пар успаничено позвао телефоном и пријавио овај необичан случај.

"Полицајци су отишли до описаног возила, нашли у њему старицу, збринули је, дали јој пиће и постарали се да буде безбедна до повратка њене кћерке и зета који су по њу дошли четири сата касније", рекао је портпарол полиције.

Британски медији пишу да им је 70-годишња госпођа одржала добру лекцију када су се следећим трајектом вратили из Калеа.

"Сви ми знамо какве су таште и какве ноћне море могу да приреде, али овај тип је заиста претерао", рекао је један полицајац у изјави за "Дејли мирор", додавши да је брачни пар у 40-тим годинама и из Мерсисајда, са северозапада Енглеске.

"Тај грех ће сигурно плаћати до краја живота."

Инцидент се нашао у месечном извештају полиције из луке Довер за март, па је тако и доспео у јавност.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво