Човек као јастуче за игле

Након скоро четири и по сата бушења и са 1.501 иглом на себи, или боље рећи „кроз себе“, Американац Ед Брунс је постао нови светски рекордер у пирсингу тела. Он је учинио да све то изгледа прилично једноставно и безболно.

Ед Брунс, Американац из Вајоминга, оборио је светски рекорд у пирсингу тела, пошто је кожу на рукама, леђима и ногама у само једној сесији избушио 1.501 пут, пренела је агенција АП.

Четрдесетшестогодишњи Брунс је рекорд оборио са чак 304 иглице за пирсинг више од претходника, захваљујући чему ће се наћи у Гинисовој књизи рекорда.

Рекордно "бушење" је обављено пред укупно стотинак радозналаца и два званична сведока у студију за пирсинг и тетовирање "Бол на продају" у градићу Џилет.

Пре почетка, пирсинг мајстор Роберт "Freehand" Бенсон је мастилом обележио места на телу кроз која ће провлачити игле. Камионџија Ед је био сав ишаран.

Према сведочењима присутних, није се померао током болног процеса који је трајао четири сата и 27 минута, а трепнуо је једино када је му је игла пробила осетљиву кожу са задње стране колена.

При прављењу 1.198 рупе за иглу, оне која је оборила претходни рекорд, Брунсова ћерка Кејлин Портер је протрљала оца по руци и нешто му шапнула. Изгледало је као да га теши, а у ствари је он тешио њу да све то "заправо не боли".

Након што му је Бенсон поставио и последњу иглу у потиљак, Брунс је устао са стола за масажу на којем је лежао и добио велики аплауз присутних. Тек тада је осетио благу физичку слабост у ногама због "годишње залихе" игала које је имао на себи, а вероватно и због тога што је схватио да је постао шампион у нечему за шта су му многи рекли да је луд што покушава.

Ма, није било тешко 

"Он је чудовиште. Мислио сам да ће стењати, или томе слично. Да смо га пустили, могао је и да заспи", изјавио је пирсинг уметник.

Пар минута по обарању рекорда, Брунсу је уклоњено 1.500 "украса", а једну иглу на потиљку са малим куглицама на крајевима је одлучио да задржи "за успомену".

Роуз Ворд, један од сведока који мора цео процес да испрати и попуни документацију да би све било званично, изјавила је на крају: "Никада нисам ни помислила да ћу бити сведок нечему оваквом".

Нови власник титуле каже да уопште није било тешко. "Осећао сам непријатност само док ме је бушио са стране и низ кичму."

Док је примао честитке од пријатеља, један му је добацио да је требало да дода још једну и помери рекорд на 1.502. Уз гласан смех Брунс му је одговорио: "Ако желиш да рекорд буде 1.502, само изволи, обори га".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи