Реџи и Лин имају таленат

Две нове Интернет звезде, две „нове Сузан Бојл“ су рођене! Сваки на свој начин у два различита шоу програма за таленте, Реџи Рамирез са Филипина и Тајванац Лин Ју Чун су „опчинили“ жирије и публику, „растерали“ остале такмичаре и на „Јутјубу“ привукли милионе посетилаца.

Да ли је време да свет добије нову атракцију попут Сузан Бојл? Ако јесте, онда ће је вероватно бирати између ова два кандидата - Реџија Рамиреза и Лин Ју Чуна.

Први је са Филипина и његово самостално извођење песме "Endless Love" дуета Дајана Рос и Лајонел Ричи на тамошњем такмичењу "Pilipinas Got Talent" једноставно није могло да прође незапажено.

Шта је ту толико посебно? "Само то" да Реџи сјајно пева оба вокала, и мушки и женски, а тако се и костимирао, нашминкао, исфризирао. Ма, сав је "по пола".

Није баш скинуо оригиналну боју гласа, што у овом случају није ни битно. Његово невероватно извођење свакако морате погледати.

Други је наступио у тајванском шоу програму за таленте "Super Star Avenue" са великим хитом Витни Хјустон "I Will Always Love You" из филма "Телохранитељ"... и "растурио" остале учеснике, што му је на крају донело милион долара као победнику и могућност да сними албум.

Можда Лин Ју Чун не изгледа као будућа светска звезда, али није ни Сузан Бојл, зар не?

Чак му је и надимак на такмичењу био смешан - "Мали дебели". Но, када је у првом наступу запевао "Amazing Grace", а касније "скинуо" Витни, све осмехе у сали је "заледио".

Шта мислите, који од бескрајно талентованих момака има веће шансе? Ако је судити према броју посета на "Јутјубу", много боље стоји Лин чији наступ је посећен више од седам и по милиона пута, додуше кроз више од 10 постављених снимака, док је Реџи одгледан нешто мање од 700.000 пута.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара