Гуштер живео недељу дана у фрижидеру

Тропски гуштер, касније назван Гордон, успео је некако да преживи седам дана у фрижидеру, међу јабукама. Непознато је како је гуштер врсте „гекон“ тамо доспео, зато што потиче из Азије, а на амбалажи је стајало да је воће из Кента.

Један тропски гуштер, који се на мистериозан начин нашао у паковању јабука, преживео је недељу дана у фрижидеру.

Гуштера је открила извесна Венди Њубери из Девона у Енглеској, након што је појела све јабуке и извадила корпицу из свог фрижидера.

„Животиња је испала из паковања и чинила се мртва. Међутим, након кратког времена почела је да мрда, вероватно зато што се загрејала", испричала је она.

Гуштера је однела код ветеринара, који је установио да се ради о тропској врсти „гекон".

"Био је сладак и необичан, а пошто смо мој муж Брајан и ја велики љубитељи животиња, нисмо желели да му се ишта деси", рекла је Венди.

Пошто потиче из Азије, животиња је морала да пређе хиљаде километара да би стигла у Девон. Амбалажа за јабуке је, међутим, показивала да воће потиче из Кента.

Гуштер је добио име Гордон по лику из филма „Вол стрит" Гордону Геку, кога тумачи Мајкл Даглас и о њему се сада брине Краљевско друштво за превенцију окрутности према животињама.

У супермаркету "Вејтроуз" у Холворту у коме су јабуке купљене веома су зачуђени овим догађајем. Они тврде да се сви производи пажљиво прегледају пре него што се изнесу пред купце.

Како преносе локални медији, за инцидент ће по свој прилици морати да одговара добављач, против кога је покренута истрага.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи