Сексуална географија

У којој земљи секс траје најдуже, а у којој најкраће? Где живе најбољи, а где најгори љубавници? Становници ког града су најсклонији „сексуалним несташлуцима“? Најновија истраживања компаније „Дурекс“ помогла су новинарима британског таблоида „Сан" да сачине неку врсту „географског атласа светског секса“.

Британски таблоид „Сан" потрудио се да сачини неку врсту „географског атласа светског секса" и нађе бар приближан одговор на „врело питање" - житељи које земље имају најбољи секс? При томе се ослањао на најновија истраживања компаније „Дурекс", највећег светског произвођача кондома, и статистичке податке неколико десетина земаља.

Нови Зеланд: Са 20,4 сексуалних партнера у току живота, Новозеланђанке су најпромискуитентније жене на свету.

Аустрија: Са просечно 29,3 сексуалних партнерки, Аустријанци су „сексуално најнесташнији" мушкарци на свету.

Немачка: Немачка, према истраживању сајта OnePoll.com, а на основу анкетирања жена из 20 земаља, има најгоре љубавнике на свету а као разлог за овакву оцену жене су дале - „Немци су превише смрдљиви".

Шпанија: Ова земља је домовина најбољих и најватренијих љубавника - ако је судити по изјавама жена из оних истих 20 земаља које преноси OnePoll.com.

Тајланд: Са просечних 10 минута, секс у „Земљи смешка" је најкраћи на свету.

Грчка: Истраживање компаније „Дурекс" показало је да су Гркиње и Грци „најуспаљенији на свету", у сваком тренутку спремни на „размену нежности".

Бразил: Према налазима научника изнетим у "Penguin Аtlas of Human Sexual Behavior", секс најдуже траје у Бразилу - просечно око 30 минута.

Индонезија: Седам пута годишње у време празника по имену „пон", Индонежани одлазе на врсту „ходочашћа" на свету планину на острву Јава да воде љубав са другим женама. Уколико им пође за руком да са истом незнанком спавају седам пута, онда ће бити благословљени и испуниће им се све жеље.

Индија: Кад су у Индији уведени први „секс телефони", постали су толико популарни да су кориснике „врућих линија" терали у огромне дугове због чега их је влада забранила.

Француска: Истраживање магазина „Мари Клер" показало је да је 41 одсто жена и мушкараца учествовало у некој сексуалној оргији а 27 одсто их се учланило у - свингерске клубове у којима „размењују" партнере. Такође је, на основу анонимне анкете, откривено да готово 70 одсто сексуално активне популације у овој земљи редовно упражњава орални секс.

Јапан: Уз учешће 500 парова, у Јапану је успешно постављен светски рекорд у највећој јавној сексуалној оргији у једном парку.

Харајуки: Кварт Харајуки у Токију најпознатији је центар за различите облике фетишизма и „ишчашене еротике", а најновија еротска лудост је такозвани „рањени идол" - нага жена чији су поједини делови тела обмотани завојима, јер се верује да тако појачавају своју еротску привлачност.

Миконос, Грчка: Најомиљенија је дестинација туриста из света јер је на овом острву све претворено у „највеће еротско забавиште за одрасле".

Долина Сан Фернандо, Калифорнија: Више од 90 одсто легалне продукције и дистрибуције порно филмова у САД је снимљено у студијима смештеним у овој калифорнијској долини коју још називају „Долина порнографије", „Сан Порнардо долина" или „Силиконска долина".

Тел Авив, Израел: Овај град ужива репутацију „светске престонице јавних кућа", јер се у њему налази 250 бордела и различитих продавница еротске опреме - затвореног типа.

Кап д'Агде, Француска: Није изненађење да Француска за наредну сезону убрзано припрема највеће нудистичко насеље на свету, Кап д'Агде, чије „Натуристичко село" чини градић кроз који се гости крећу „одевени само у сандале" и предивна два километара дугачка плажа.

Апминстер, Енглеска: Житељи овог градића су свакако најшашкастији у Енглеској - они троше 7,9 пута више пара од просечне зараде у земљи на секси играчке, разна помагала и ДВД порниће како би побољшали свој сексуални живот.

Закључак: Најбољи секс имају земље које су најразвијеније и у којима људи имају довољно екстра пара да их посвете сексу, а лист „Сан" преноси тврдњу психолога да „секс захтева смиреност - емотивну и финансијску".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво