Затворска казна пријатнија од жене и родбине

Какве муке могу да натерају човека да пожели да, уместо у топлини свог дома, време проводи у затворској ћелији? Двојица Сицилијанаца тврде да су за њихове одлуке да од куће побегну у затвор „заслужне“ супруге и родбина.

Сицилијанац који није хтео да проведе новогодишњу ноћ у друштву своје жене и родбине ушао је у полицијску станицу и затражио да буде ухапшен.

Анонимном тридесетпетогодишњаку полицајци су рекли да ништа није учинио и да га не могу ухапсити.

После тога човек је отрчао у суседну трафику, ножем запретио продавцу, стрпао у џеп неколико чоколадица и пакетић жвакаћих гума и мирно сачекао полицију која му је испунила жељу и ухапсила га.

Прошле јесени Санто Гамбино, Сицилијанац из Вилалабатеа после затворске казне за илегално одлагање опасних материја осуђен да остатак казне проведе у кућном притвору.

Али је и овај Италијан тражио повратак у затвор јер му је било прихватљивије да буде иза решетака него код куће са супругом која му је стално „пила крв" и да није давала довољно новца за кућу и њихово двоје деце, пише италијанска штампа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи