Одлазак са стилом – сандуци са шљокицама и урне са кристалима

Можда није нешто о чему бисмо волели да размишљамо, али смрт je – неизбежна ствар. Када дође „ваше време“, зашто не би било обележено „врхунским стилом“, који одражава врсту особе каква сте увек били?

Компанија под именом „Сјајни ковчези“, производи „прелепе ковчеге са додатним сјајем и кристалима, а све да би сте почивали „онако како заслужујете“. 

У понуди је широк спектар сјајних боја од љубичасте па до златно-ружичасте. Сандуци се израђују по поруџбини и ручно тапацирају.

Додају се шљокице, украсни каменчићи, вештачки бисери...

Велики је избор и за оне који бирају кремацију. Посуде за пепео са сјајним премазима у разним бојама коштају око 200 евра.

Постоје производи и за кућне љубимце. Сандуци се израђују у жељеној величини и облицима, такође могу бити светлуцави и са кристалима, а клијентима је на располању и могућност гравирања посвете.

 

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 27. јан 2020, 01:58) - Dr noja [нерегистровани]

Dr noja

Narod netreba da zivi u strahu, ja znam kolika je vasa mudrost samo treba neko ponovo da je pokrene, da se Srbija vrati onim danima iz devedestih godina kada je dozivela veliki ugled u svetu posle ko zna koliko godina i da se dovrsi ono sto je započeto, da se napravi novi energetski bilans snage i nuklearna elektrana na balkanu koja bi u dalekoj boducnosti omogućila ostvarenje nekih mojih dalekoseznih ciljeva po pitanju istorije i ekonomije,

(понедељак, 27. јан 2020, 01:04) - anonymous [нерегистровани]

I to je biznis

Postoje vise izreka koje bi mogle da objasne zasto postoje ovakvi biznisi. Naprimer: sto lud plati sud ne krati, ili dok ima budala moci ce da se zivi itd.
Poz.

(недеља, 26. јан 2020, 20:51) - anonymous [нерегистровани]

Zagrobni život

Isuviše para za jedino nešto što se stvarno mora.

(недеља, 26. јан 2020, 20:11) - anonymous [нерегистровани]

A imaju li

I led osvetljenje? To je isto sada moderno, a i ekonomično zbog potrošnje struje...
Šta sve neće da vam padne na pamet da pišete...?