Коко је зец који лети првом класом због „емоционалне подршке“

Ако се спремате да путујете и летите луксузном пословном класом, припремите се да будете љубоморни на зечицу по имену Коко.

Зечица Коко зна како да живи на високој нози. Носи модерну одећу, позира, и већ је звезда авио-компаније „Јунајтид ерлајнс“, пошто су објављене њене фотографије са лета из Сан Франциска за Јапан. 

Осмогодишња Коко недавно је фотографисана у пратњи своје власнице Такакo Огаве док је летела авионом, удобно смештена у пространо седиште док грицка кроасане и орахе.

Најпре је планирано да Коко буде у специјалној торби током лета, уз карту по цени од око 100 долара, али када је посада утврдила да седиште поред власнице зечице није заузето, Коко је ослобођена и заузела је луксузно место у авиону.

Одмах је посатала љубимица особља које јој је нудило храну а Коко је, како власница Такака каже, била уљудна, али и радознала и деловала је задовољно и срећно што је у центру пажње.

Такако је рекла да је током лета била забринута „у вези са ситуацијом око вршења нужде“ и да је због тога понела пуно марамица и чаршафа, али да је на крају ипак све протекло како треба.

Објаснила је да је пре лета била забринута како ће Коко издржати веома дуг лет у делу авиона намењеном транспорту за животиње који је стресно окружење.

„У делу авиона за животиње пси стално лају, и то је у ствари једно место пуно уплашених животиња“, рекла је Такакo.

Зато је и ушла у процедуру за тражење дозволе да љубимац лети са њом, и да се Коко дефинише као животиња са посебним емоционалним потребама.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво