Да ли сте набавили карту за концерт Здравка Чолића

„Глад“ за концертима није феномен новијег датума, иако тако изгледа. Концертне дворане пуне су нарочито крајем године.

Ако нам се чини да је десетак узастопних концерата феномен новијег датума, морамо се присетити 32 концерта Лепе Брене, или маратона „Индексоваца“ и Аудиције због којих је тадашњи Дом синдиката од средине новембра био распродат.

Велике звезде напуниће лако и велике дворане са више од двадесет хиљада места.

„Али то није чудно за Здравка Чолића, ако је он Маракану пре 35 година знао напунити са 100.000 људи, тако да Здравко Чулић има те своје поклонике који ће да напуне не шет, можда и осам Арена. Такође и Ђорђе Балашевић“, каже менаџер Гане Пецикоза.

За мање просторе одлучују се због атмосфере.

„Арсен Дедић и Кемал Монтено – они су увек говорили да је најлепше певати у простору где можеш да сваког видиш и да га погледаш у очи. То не може у великим дворанама“, додао је Пецикоза.

Мање дворане, али не и краћи редови за карте. Често и запослени морају да се правдају „да не иду преко реда“.

„Редови су од објављивања почетка продаје карата, од раних јутарњих часова, прецизније од шест ујутру већ били формирани. Када смо ми већ дошли на посао увелико су људи чекали отварање благајне“, рекла је Јелена Костадиновић Буразор испред Комбанк дворане.

Посебне су припреме за низ концерата за извођаче, али није лако ни организаторима.

„Комбанк дворану чини синергија различитих умећа, различитих талената, али све на крају да један добар производ, тако да када људи дођу на догађај заправо се ништа не види колика је трка и фрка била пре тога“, додаје Костадиновић Буразор.

И кад наступи нису узастопни, рекорди су рекорди. Ђорђе Балашевић броји више од 100 концерата у Центру „Сава“, а Оливера Катарина певала је 72 пута у чувеној француској „Олимпији“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи