„Игра престола“ на трону по броју претрага на „Гуглу“ у Србији

„Игра престола“ ове године је најпретраживанија серија преко претраживача „Гугл“ у Србији, најпретраживанији спортски догађај била је фудбалска утакмица Србија-Португал док је међу ријалитијима највише тражен термин „задруга“, објавила је компанија „Гугл“.

У врху претраживаних појмова су домаће и стране серије, а грађани су најчешће тражили ријалити програме и спортске догађаје, открива „Гугл“.

Најпретраживанији спортски догађај била је фудбалска утакмица Србија-Португал, следе кошаркашко ФИБА светско првенство и тениски турнир Аустралијен опен, наводи се у саопштењу компаније.

Термин „пад Берлинског зида“ на високом је другом месту, а од домаћих серија у топ десет претраживања су Жигосани у рекету, Убице мога оца 3 и Сенке над Балканом 2.

Од естрадних догађаја високо на 10. месту био је термин Евровизија 2019.

Код најпретраживанијих догађаја шест је спортских, од чега су три грен-слем тениски турнири, а две су фудбалске утакмице.

Међу најпретраживанијим догађајима су и два домаћа музичка фестивала „Бир фест“ и „Егзит“, као и догађај националног и верског карактера Ускрс.

У топ 10 најпретраживанијих серија осам је домаћих, а осим Игре престола, која је на врху, од страних серија добро је котиран Чернобиљ.

Најпретраживанији филмови били су Балканска међа и Јужни ветар, док су у врху листе Џокер, Било једном у Холивуду и Осветници: Крај игре.

Најпретраживанији фестивали и сајмови у 2019. години су, уз „Евровизију“, „Бир фест“ и „Егзит“, у првих пет су и Фест, односно Сајам аутомобила у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи