У судници другари из вртића – славимо усвајање

Петогодишњи дечак из Мичигана појавио се на суду на коме је одржано рочиште о усвајању и његовим будућим родитељима са необичном публиком. Мичел је позвао све своје другаре из вртића да прославе дан када добија породицу.

Дечакови другари држали су црвена срца у рукама и махала њима у знак подршке. Рочиштем је окончана једногодишња процедура и борба брачног пара да усвоје овог слатког дечака.

Мичелов отац Давид Итан напоменуо је за Си-Ен-Ен да му је најдражи део био када је судија питала све у судници да објасне шта им Мичел значи. 

Деца су навела најдирљивије одговоре попут „Мичел је мој најбољи пријатељ”, „Ја волим Мичела”.

Додао је како је ово први пут да је суд угостио цео разред једног вртића на неком рочишту. Идеју за овакву прославу дала је учитељица Кери Мек Ки која је све организовала.

Итан и његова супруга Андреа Мелвин одлучили су да усвоје дете пре неколико година. Прошли су ригорозни процес добијања одобрења, 36 сати предавања и месеце чекања.

Прошлог августа добили су позив у коме им је речено да имају дечака коме је хитно потребан дом. Сат касније већ су били у аутомобилу и на путу ка социјалној служби.

Рекли су им да дечак има много енергије, да воли спорт, прича са свима и воли шетње. Љубав је рођена на први поглед. Брачни пар добио је сина кога је могао да поведе у заједнички дом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара