У судници другари из вртића – славимо усвајање

Петогодишњи дечак из Мичигана појавио се на суду на коме је одржано рочиште о усвајању и његовим будућим родитељима са необичном публиком. Мичел је позвао све своје другаре из вртића да прославе дан када добија породицу.

Дечакови другари држали су црвена срца у рукама и махала њима у знак подршке. Рочиштем је окончана једногодишња процедура и борба брачног пара да усвоје овог слатког дечака.

Мичелов отац Давид Итан напоменуо је за Си-Ен-Ен да му је најдражи део био када је судија питала све у судници да објасне шта им Мичел значи. 

Деца су навела најдирљивије одговоре попут „Мичел је мој најбољи пријатељ”, „Ја волим Мичела”.

Додао је како је ово први пут да је суд угостио цео разред једног вртића на неком рочишту. Идеју за овакву прославу дала је учитељица Кери Мек Ки која је све организовала.

Итан и његова супруга Андреа Мелвин одлучили су да усвоје дете пре неколико година. Прошли су ригорозни процес добијања одобрења, 36 сати предавања и месеце чекања.

Прошлог августа добили су позив у коме им је речено да имају дечака коме је хитно потребан дом. Сат касније већ су били у аутомобилу и на путу ка социјалној служби.

Рекли су им да дечак има много енергије, да воли спорт, прича са свима и воли шетње. Љубав је рођена на први поглед. Брачни пар добио је сина кога је могао да поведе у заједнички дом.

број коментара 0 Пошаљи коментар